Kwaliteit

Onze producten worden ambachtelijk en uitsluitend met de allerbeste (h)eerlijke Belgische chocolade uit het topsegment van Callebaut met het label cocoahorizons.org vervaardigd. De Cocoa Horizons Foundation heeft als missie de leefomstandigheden van de cacaoboeren en hun gemeenschap te verbeteren via het bevorderen van duurzame, ondernemende landbouw, productiviteitsverbetering en ontwikkeling van hun gemeenschap. En dat verschil proeft u!

  

 

Chocolade bewaren

We kunnen het ons niet voorstellen, maar stel dat u de chocolade langer wilt bewaren, dan dient u dit altijd in een droge, donkere ruimte op een temperatuur tussen 12°C en 20°C te doen. Bij voorkeur bewaart u de chocolade niet in de koelkast in verband met de vochtigheid. Daarnaast kunnen andere producten in de koelkast de smaak van de chocolade beïnvloeden. Is er geen andere mogelijkheid om het op de juiste temperatuur te bewaren, doet u dan de chocolade in een luchtdichte verpakking in de koelkast.

Vermijd temperatuurschommelingen van meer dan 10°C, de chocolade kan enigszins wit uitslaan. Dit heeft geen invloed op de smaak, maar geef toe, donkere en glimmende chocolade ziet er toch veel aantrekkelijker uit.

Chocolade nooit bewaren naast sterk ruikend voedsel. Chocolade kan geuren zeer gemakkelijk absorberen en dit zou de smaak van de chocolade kunnen aantasten.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein